Theatergroep Mooi! is een klein theatergezelschap van mensen die allen op hun eigen manier uniek zijn. We maken theater en produceren onze eigen voorstellingen. Theatergroep Mooi! staat voor uniek, kleinschalig en bijzonder theater.

Theatergroep Mooi! is een nieuwe theatergroep in Almere. We zijn een kleine theatergroep en daardoor kunnen we ons richten op verschillende theaterprojecten. We werken met een vast dagprogramma aan verschillende activiteiten en projecten.
Hou je van toneelspelen? durf je op het podium te staan? vind je het leuk om zo nu en dan een gastles te krijgen van een professional uit het vak? Bel dan om een afspraak te maken om eens te komen kijken. 1 dag per week, op donderdag, komen we samen waarin we werken aan de gehele productie. Dus niet alleen repeteren, maar we gaan aan de slag met alles wat er komt kijken bij een productie, zoals het schrijven van een script, decor en kleding ontwerp en professionalisering van de theatervaardigheden. Het plan is om in de toekomst 2 theaterdagen aan te bieden.

Theatergroep Mooi is gevestigd in:

Cultuurcentrum Pygmalion Poort
Pygmalionstraat 5
1363 SC Almere Poort